Skvělý fanouškovský obrázek možné nástupkyně filmového Iron Mana a datum premiéry DC série Doom Patrol

A audio verze komiksu Sandman bude mít špičkové obsazení. 

Jednou z nejlepších sérií, které nabízí streamovací služba DC Universe (a nově bude k dispozici také na službě HBO Max) je Doom Patrol. První řada byla skvělá a konečně je jasné, kdy bude mít premiéru druhá. Počkáme si ještě pár týdnů a to do 18. 6. 2020. To už není daleko a tak se můžeme začít těšit. 

A těšit se můžeme také na audio verzi skvělého komiksu Sandman. Jeho seriálovou verzi nabídne Netflix, ale k dispozici také bude audio podoba a ta bude mít špičkové obsazení. James McAvoy dostal na starosti Sandmana, Lucifera namluví Martin Sheen, Smrti propůjčí hlas marvelovská herečka Kat Dennings, Zoufalství Miriam Margolyes, Touze Vivian Bond a Andy Serkis pak namluví Matthewa.

První díl bude skrze Audible dostupný od 15. 7. 2020.

Ironheart se hlásí o slovo

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) bude k vidění ještě v sólovce Black Widow 5. 11. 2020, ale pak už se s ním zřejmě definitivně rozloučíme. Dá se ale tušit, že Iron Man bude mít nástupce. Spekuluje se o tom, kdo by jím mohl být a jednou z variant je i Riri Williams alias Ironheart. To je extrémně inteligentní dívka, která si sama (byť i ze součástek ukradených Stark Industries) sestrojila brnění. Spekuluje se o tom, že by Ironheart mohla dostat vlastní seriál (s tím, že někteří věří, že by nešlo o Riri, ale o dceru Pepper a Tonyho Morgan) na streamovací službě Disney+, což ale potvrzeno nebylo. To ovšem nebrání fandům v tom, aby si už teď představovali, jak by mohla Ironheart vypadat. Vznikají tak různé fanouškovské obrázky a tady je jeden z nich, který se opravdu povedl:


Zdroj: WarnerMedia, THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat