Komiksové filmy? Ty jsou pro děcka, myslí si hvězda Westworldu

Už ho nebaví je sledovat. 

Komiksové filmy vládnou kinům (tedy, bylo tomu tak ještě předtím, než propukla pandemie covid-19 a kina byla otevřena) a chodí na ně miliony a miliony a miliony lidí, ale samozřejmě se najdou i tací, pro které nejsou komiksovky to pravé ořechové. Mezi nimi je očividně i herec Vincent Cassel, který se objevil například ve třetí řadě Westworldu. Vicent měl sice komiksové filmy rád, ale v současné chvíli nejsou nic pro něj a vysvětlil proč:

"Upřímně, jde o filmy, které už dál nesleduji. Když přišli s technologií, která umožnila, že Iron Man nebo Spider-Man mohli vypadat opravdu reálně a ne lacině, pokud jde o speciální efekty, zajímalo mě to. Poté se to ale stalo něčím běžným. Když jsem byl dítě, byl jsem velkým fandou komiksů. Nyní si skutečně myslím, že jsou tyhle filmy pro děti. A přestože část mě je stále dítětem, i tak řeknu ne. Nemám zájem je sledovat."

To je naprosto v pořádku, komiksovky nejsou pro každého, nicméně to, že jde o projekty jen pro děti je minimálně sporné. Existuje množství komiksových projektů, které by mladší publikum vidět nemělo, tvrdit tak o komiksovkách, že jsou pro děti není úplně přesné. 

Nicméně, očividně nejsou něčím, co by Cassel vyhledával. Tím pádem se asi nedá očekávat, že by si v nich rád zahrál. Úplně se tomu nebrání, pokud by měl film skvělého padoucha a natočil by ho někdo šikovný a talentovaný s tím, že by vsadil na nový přístup, ale obecně herec nemá zájem se upsat něčemu, co by nakonec neměl zájem sám zhlédnout.

Zdroj: Inverse, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat