Piráti z Karibiku 6: Návrat Johnnyho Deppa vyloučen není

Ale jistý také ne. 

Už delší dobu se mluví o tom, že by se v dalším filmu Pirátů z Karibiku nemusel objevit představitel Jacka Sparrowa Johnny Depp. Přece jen, kvalita předchozích filmů Piráti z Karibiku je kolísavá a Johnny Depp řeší soudní spory s exmanželkou a tak by nebylo až takovým překvapením, že by Disney chtěl sérii rebootovat. 


Dokonce se začalo mluvit o tom, že novou hlavní hrdinkou bude postava jménem Redd, která je součástí představení Piráti z Karibiku v Disneylandu a mohla by si ji zahrát Karen Gillan

To ale zatím potvrzeno nebylo a zdá se, že není ani vyloučeno to, že by se vrátil Johnny. Nicméně, zdá se, že to také není vůbec jisté. Vlastně není jisté ani to, že Disney reboot odsouhlasí. Producent filmů Piráti z Karibiku Jerry Bruckheimer se nechal slyšet:

"Aktuálně pracujeme na nástinu [příběhu] a doufejme, že to budeme mít brzy hotovo a předáme to Disneymu a doufejme, že se jim to bude líbit. Nevíme. Už nějakou dobu na tom pracujeme."

A pokud jde o účast Deppa, tak Jerry dodal:

"Pokud jde o ten [nástin], na kterém aktuálně pracujeme, tak si nejsem úplně jistý, jaká bude Johnnyho role. Uvidíme."

To zní, jako by tu byla možnost, že se Jack Sparrow vrátí, ale současně se nezdá, že by to bylo vytesáno do kamene. Finální slovo k budoucnosti Pirátů z Karibiku bude mít společnost Disney, tak uvidíme, kterým směrem se bude chtít vydat. 

Zdroj: Collider


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat