Je South Park součástí marvelovského universa?

Někteří věří, že ano.

Ve spojení s marvelovskými projekty se objevuje hromada fanouškovských teorií. Některé jsou zajímavé, některé zábavné, některé zajímavě zábavné a další znějí tak, že si nejste jistí, jestli to daný člověk myslí vážně. 

Pokud bych vám řekl například to, že South Park je součástí marvelovského universa, asi by vám napadlo, že to spadá do poslední skupiny, tedy mezi teorie, které nemohou být míněny vážně, ale pozor, zrovna v tomhle případě jde o relativně reálnou možnost. 

Jak upozornit server ScreenRant, tak v oblíbené komiksové sérii Secret Invasion, která se zaměřuje na situaci, kdy mimozemský národ měňavců Skrullové připravuje půdu pro invazi na Zemi tak, že na sebe jeho členové berou podobu hromady proslulých hrdinů a záporáků a také celebrit, se objevil Eric Cartman, respektive Skrull, který si "vypůjčil" jeho vizáž.

Je tak patrné, že South Park existuje v marvelovském světě. Další detaily zatím odhaleny nebyly, jednoduše se objevil obrázek Erica v přehledu Skrullů bez většího vysvětlování. Je to samozřejmě "cameo" nebo chcete easter egg, které výrazně příběh marvelovských komiksů neovlivňuje, ale je to rozhodně zajímavá skutečnost. 
Cartman Cameo in Marvel’s “Secret Invasion” from r/southpark
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat