Šílený Max: Charlize Theron a Tom Hardy prozradili, proč si na natáčení nemohli přijít na jméno

A kdo si původně mohl zahrát hlavní role?

Film Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) měl hodně těžkou cestu na stříbrná plátna, ocitl se v takzvaném produkčním pekle, ale nakonec se přece jen do kin dostal a stal se z něj jeden z nejoceňovanějších akčních projektů za dlouhé roky. Velkou zásluhu na úspěch filmu mělo bezesporu i obsazení v čele s Tomem Hardym a Charlize Theron, jejichž postavy se ne vždy měly úplně v lásce a to platí i pro jejich představitele. Není tajemstvím, že si na natáčení Charlize a Tom úplně nerozuměli a došlo mezi nimi k několika neshodám. 

Teď se k tomuto ožehavému tématu vyjádřil Tom, který si myslí, že problémem bylo to, že jednoduše byla na spousta věcí málo času a herci měli často nad situací velmi malou kontrolu. Charlize k tomu dodala:

"Když se na to zpětně podívám, tak jsem opravdu neměla dostatek empatie, abych naplno porozuměla tomu, jak se musel cítit, když převzal roli po Melu Gibsonovi. Je to děsivé! A myslím si, že kvůli vlastním obavám si stavíme kolem sebe zdi, abychom ochránili sami sebe místo toho, abychom řekli ostatním, 'To je pro tebe děsivé a je to stejně tak děsivé pro mě. Buďme na sebe milí.' Zvláštním způsobem jsme fungovali jako naše postavy: Vše bylo podřízeno přežití."

Pokud jde o Toma, tak ten poznamenal:

"Myslím si, že když se ohlédnu zpět, v mnoha ohledech mi to přerostlo přes hlavu. Tlak na oba z nás byl občas ohromný. To, co ode mě potřebovala, byl lepší a možná zkušenější partner. To je něco, co nemůže být předstíráno. Rád bych si myslel, že jsem nyní starší a ošklivější. A toho můžu využít."

Nakonec se ale oba herci zachovali jako profesionálové a odvedli skvělou práci a je patrné, že je oba mrzí, jak to vypadalo na natáčení. Mimochodem, původně nebyli jedinými zvažovanými kandidáty na hlavní role, tvůrce zaujali i Jeremy Renner a Uma Thurman, ale nakonec se filmaři rozhodli jinak.

Aktuálně pak bylo oznámeno, že prequel s Furiosou, kterou ztvárnila právě Charlize je stále v plánu, nicméně s jinou herečkou.


Zdroj: The NewYork Times, Warner Bros. Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat