Marvel údajně jedná s Chrisem Evansem o jeho návratu do role Kapitán Ameriky

Zatím ale prý není nic jisté.

Původně neměl Chris Evans smlouvu s Marvelem ani na poslední díl Avengers, ale nakonec se rozhodl, že ještě jednou vezme do ruky štít z vibrania a vrhne se bojovat za záchranu lidstva. V Avengers: Endgame (2019) ale byla jeho dějová linka ukončena a to vcelku fajn způsobem a byť se objevovaly zprávy, že by Chris mohl s Marvelem ještě spolupracovat, tak se mluvilo spíše o tom, že by režíroval některý z jeho projektů, nepočítalo se s tím, že by se znovu stal Stevem Rogersem/Kapitánem Amerikou. 


Teď se ale objevily (ze strany Marvelu zatím nepotvrzené) informace, že právě Marvel jedná s Chrisem o případném návratu do role Kapitána. Zatím nejuchejte, údajně jsou jednání na samém počátku, ale i to je jistě pro mnohé fandy Chrise potěšující, protože je tu naděje na to, že si postavu Kapitána Ameriky zopakuje. 

Nicméně, asi budou i dost těch, kteří budou tvrdit, že by se Kapitán Amerika měl nechat v důchodu, když se konečně dočkal toho, po čem toužil a to šťastného života s Peggy (Hayley Atwell). 

Vypadá to ale, že Marvel by rád viděl "starého" Kapitána Ameriku v seriálu Falcon & Winter Soldier a mělo by jít pouze o epizodní roli. 

Není tajemstvím, že Chris se původně nechtěl vůbec Marvelu upsat, protože se obával toho, že přijde o své soukromí a uváže se něčemu na dlouhou dobu a obojí se potvrdilo, takže by se dalo tušit, že sice bude smutný z toho, že jeho zatím nejúspěšnější profesní etapa je u konce, ale na druhou stranu ocení, že skončila, protože už nebude neustále pronásledován paparazzi a bude schopen v klidu vyvenčit svého psa, aniž by byl neustále na očích veřejnosti. Ovšem v tomto případě mluvíme o cameu, což by nemusel být takový problém. 

Navíc by jeho účast dávala smysl i příběhově, protože podle všeho by měl Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) mít problémy s tím, přijmout roli nástupce Kapitána a tak by se obrátil na svého přítele, který tomu rozhodně rozumí. Řeč je samozřejmě o Steveovi/Kapitánu Amerikovi. 

Ovšem, mělo by se to odehrát až ve druhé řadě. Ta první bude mít snad premiéru letos v srpnu, jak je zatím v plánu, i když i její natáčení zasáhla pandemie covid-19.

Zdroj: WeGotThisCovered, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat