Black Widow bude mít v Anglii premiéru dříve a představitel Daredevila byl hlavním kandidátem na Supermana

Komiksové střípky.

Dlouho očekávaná sólovka Black Widow měla mít původně premiéru 30. 4. 2020, ale kvůli pandemii covid-19 byla přesunuta na 5. 11. 2020 (čímž se posunula většina marvelovských filmů). Budeme si tak muset počkat ještě slušnou dobu, než začne Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) řádit v kinech. Ale diváci ve Velké Británii mají štěstí, film Black Widow uvidí o něco dříve. Ne o moc, ale o pár dnů ano. Premiéra se tam odehraje 28. 10. 2020.

Nakonec to není překvapení, není úplně výjimečné, že mají marvelovky v Anglii premiéru v předstihu, nicméně je s tím spojena jedna nepříjemnost a to, že určitě začnou po internetu kolovat detaily z příběhu dříve, než budeme mít my ostatní šanci film zhlédnout...

Charlie Cox jako Superman

Předtím, než se Supermana ujal Zack Snyder, spekulovalo se o tom, že se o jeho nový film postará Matthew Vaughn (X-Men: První třída) a dokonce měl vyhlédnutého i skvělého kandidáta na tuhle roli. Prozradil to komiksový tvůrce Mark Millar, jehož komiks Kick-Ass Vaughn skvěle zadaptoval:

"Matthew Vaughn a já jsme před lety mluvili o natočení filmu Superman. Bylo to v době, kdy měl premiéru Kick-Ass a bylo to zábavné. Viděl jsem, že spousta lidí říkala, že jde o 'Millarův návrh.' Nikdy jsem ale žádný nenapsal. Měl jsem nápad, o čem by to mohlo být, ale nikdy jsem Matthewovi neřekl, o co šlo a Matthew nikdy neřekl DC, o co jde, protože to nevěděl."

Nicméně Vaughn byl údajně hodně nadšený z myšlenky natočit film Superman (respektive se mluvilo o trilogii) a měl také vybraného představitele a to Charlieho Coxe, se kterým se znal díky natáčení povedené fantasy Hvězdný prach (2007)

Mluví se ale o tom, že DC nemělo o spolupráci s Vaughnem zájem, protože v dané době pracoval s Marvelem (pro Fox natočil adaptaci marvelovského komiksu X-Men: První třída). Nakonec se tak Superman dostal do jiných rukou a dočkal se jiného představitele. Charlie Cox si ale i tak zahrál legendární komiksovou postavu a to Daredevila v ceněném seriálu pro Netflix.

Zdroj: DigitalSpy, The Aspiring Kryptonian, Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat