Zaklínač: Tvůrcům dal košem představitel spider-manovského padoucha i favorit na roli Geralta, neměli zájem ztvárnit Vesemira

Dva herci údajně o tuhle roli nestáli.

Ve druhé řadě úspěšného seriálu Zaklínač uvidíme samozřejmě nové postavy, včetně Vesemira, který patří k nejmocnějším a nejstarším zaklínačům vůbec a kromě toho je pro Geralta (Henry Cavill), tak trochu otcovskou figurkou. 

Fandové si do téhle role představovali Marka Hamilla, ale nakonec byl obsazen Kim Bodnia. Proslýchá se, ale že Netflix měl vyhlédnuté jiné herce. Jedním z nich byl Michael Keaton, který se nedávno blýsknul jako záporák Vulture ve Spider-Man: Homecoming (2017) a paradoxně také Mads Mikkelsen, který byl podle mnohých ideální volbou pro roli Geralta.

Jak ale víme, ani jeden z herců se v roli Vesemira neobjeví. Není jasné proč, ale jednoduše to nevyšlo. Nicméně, Kim Bodnia je také zkušený herec, takže se asi netřeba bát, že by roli nezvládl. 

Druhá řada Zaklínače by měla být zveřejněna někdy v příštím roce a to i přes fakt, že se natáčení zdrželo kvůli pandemii covid-19.


Zdroj: The Independent, Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat