Představitel Red Skulla volá po filmu Kapitána Ameriky, ve kterém zjistíme, co udělal s Kameny nekonečna

Ross Marquand má nápad.

S Kapitánem Amerikou (Chris Evans) jsme se sice v Avengers: Endgame (2019) rozloučili a herec nemá smlouvu na další projekty, nicméně se šušká o tom, že by s Marvelem mohl spolupracovat jako režisér a samozřejmě není vyloučeno, že se v budoucnu dočkáme návratu Chrise jako Kapitána Ameriky. A Ross Marquand, který ve dvou dílech Avengers ztvárnil úhlavního protivníka Kapitána Ameriky Red Skulla, má nápad na to, o čem by mohl být Kapitánův film:

"Myslím si, že by mohlo být opravdu zajímavé natočit samostatný film s Kapitánem, který vrací všechny kameny. Protože, když skočil do stroje pro cestování v čase na konci Endgame, byl pryč jen pár vteřin a poté se vrátil jako starý muž. Ale domnívám se, že by bylo opravdu zajímavé sledovat to, co se stalo pokaždé, když vrátil tyto kameny. Myslím si, že by to byl sám o sobě fascinující film. Doufám, že se [Red Skull] vrátí."

Není to špatný námět, dalo by se s ním pracovat, ale trošku by to zavánělo ždímáním popularity Kapitána Ameriky. Dočkal se svého šťastného a zaslouženého konce s Peggy Carter (Hayley Atwell) a je asi čas dát prostor novým hrdinům a nevracet se ke "staré gardě", která nás skvěle bavila více než dekádu. Na druhou stranu, pokud by Marvel přece jen chtěl přivést Kapitána zpět, tohle by nebyl špatný způsob, ne?

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat