Chris Hemsworth prozradil, jak Taika Waititi "zachránil" Thora a proč byl Octopus v Spider-Man: Paralelní světy žena

Komiksové střípky.

Chris Hemsworth se v minulosti přiznal, že po prvních dvou filmech trošku ztrácel nadšení pro postavu Thora, ale díky Taikovi Waititi, který dostal na starost režii Thor: Ragnarok (2017) a také pokračování Thor: Love and Thunder (premiéra 10. 2. 2022)
, si Thora znovu zamiloval. A co je vlastně na Taikovi, o kterém skoro každý, kdo s ním pracuje básní, tak kouzelného? To popsal právě Chris:

"Je neuvěřitelně zábavný. Ale nepleťte si to s dětinskostí nebo šílenou energií někoho, kdo není připraven. Tohle je opravdu unikátní kombinace, kdy má schopnost skrze humor navodit u vás nenucenost, ale také je vybaven znalostmi, které režisér potřebuje, aby vás vedl celým procesem. A přišlo to v době, kdy jsem zoufale chtěl, aby tu ve spojení s touto postavou bylo více humoru."

Ragnarok je bezesporu nejodlehčenějším filmem Thor a jelikož má i nejlepší finanční výsledky (tržby byly 854 milionů dolarů), tak se to očividně divákům líbí. Není tak divu, že podle všeho bude i čtvrtý Thor hodně divoký a ztřeštěný.

Ženská verze legendárního padoucha

V povedeném animáči Spider-Man: Paralelní světy (2018) sehrál důležitou roli záporák Doctor Octopus, respektive jeho ženská verze, kterou namluvila Katheryn Hahn. To samozřejmě některé zaskočilo a je tu tak otázka, proč se tvůrci rozhodli vsadit na ženskou variaci? Na to odpověděl spolurežisér Rodney Rothman:

"Přetvořit Doc Ock v ženu byl nápad Boba Persichettiho (další z režisérů, pozn. redakce). On a Katherine Hahn jsou přátelé přes své děti. V původních verzích scénáře šlo o chlápka ve stylu Big Lebowski."

Byť někteří zvedali obočí, když viděli ženského Doctora Octopuse, tak nakonec to dopadlo dobře a šlo o zajímavou a zábavnou postavu. Jaké další postavy uvidíme v budoucnu, to těžko říct a jen tak se to nedozvíme. Pokračování už sice schváleno bylo, ale bude mít kvůli covid-19 zpoždění, uvidíme ho až 27. 10. 2022.

Zdroj: GQ, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat