Agents of S.H.I.E.L.D: Poslední řada nebude zklamáním, jako v případě Hry o trůny, ujišťuje herečka

Chloe Bennet se nebojí toho, že by byli fandové zklamaní. 

Roky platila Hra o trůny za extrémně populární a milovanou podívanou, ale tvůrci to podle mnohých fandů zkazili poslední řadou, která nedostála očekáváním. Objevily se stížnosti na technické zpracování (příliš tmavé scény), chování postav, celkové vyznění příběhu a podivné tempo finální řady. 

Ovšem, v případě seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. se něčeho podobného obávat nemáme. Herečka Chloe Bennet (Daisy Johnson/Quake) věří, že fandové budou spokojeni:

"Ano, věřím tomu. Tohle není situace jako v případě Hry o trůny. Myslím si, že fandové budou velmi spokojeni s tím, jak seriál skončí. Existuje spousta konců. Je tu spousta lidí, kteří pracují na seriálu a je tu spousta způsobů, jak by to mohlo dopadnout. Tenhle seriál přežil díky našim fanouškům. Myslím si, že mohu říct, že všichni neustále přemýšleli o tom, jako to udělat více zábavným, speciálně pro lidi, kteří to sledují od první řady."

Sliby jsou jedna věc, realita ale může být odlišná. Ovšem, je pravda, že v případě Agentů jsme byli svědky toho, že se kvalita s jednotlivými řadami zlepšovala a sice to bylo trochu pozdě na to, aby seriál generoval rekordní čísla sledovanosti, ovšem vytvořil si menší a oddanou fanouškovskou základnu, na kterou tvůrci očividně myslí a jsou jí vděční. Chtějí ji tak odměnit koncem, který ji nezklame. 

Jestli to vyjde, to se dozvíme ještě tento rok. Sedmá řada měla premiéru 27. 5. a bude mít 13 epizod. Mimochodem, ta první byla velmi povedená.


Zdroj: Collider, ABC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat