Komiks prozradil, jakou slabinu má Hulk a Deadpoola 3 se údajně nedočkáme dříve než za pět let

Komiksové střípky.

Pokud jde o Hulka, tak v komiksech najdeme pár důkazů o tom, že má určité slabiny. Ovšem, například jeho kůže je téměř neproniknutelná, tím pádem existuje jen pár bytostí, které ho skrze pokožku dokáží zranit. Ovšem, jak ukázala komiksová série Avengers of the Wastelands, tak má Hulk jednu nepříjemnou tělesnou slabinu, u které je vlastně překvapením, že se na ni Hulkovi protivníci nezaměřují častěji. 
Zdroj: Marvel Comics

V sérii Avengers of the Wastelands došlo k tomu, že se spojilo několik marvelovských záporáků a vyhladili většinu superhrdinů. Naštěstí přežilo pár jedinců a mezi nimi i Hulk Jr., což je syn Incredible Hulka. 

Hulk Jr. má stejné schopnosti jako jeho otec a také stejné slabiny. A mezi ty patří nepřekvapivě i oči. To ukázal moment, kdy na přeživší hrdiny zaútočilo několik padouchů včetně jednoho, který je znám jako Wild Child. Ten jako zbraň používá velmi ostré drápy, které zabořil Hulkovi do očí, což zafungovalo. Hulk začal silně krvácet a zasáhla ho extrémní bolest. 

Očividně Hulk nepatří k oněm postavám, jejich rohovka je také neproniknutelná a zjistil to velmi nepříjemnou cestou.

Marvel nemá v plánu natočit Deadpoola 3 v následujících pěti letech

Tvůrce postavy Deadpoola Rob Liefeld se v poslední době několikrát vyjádřil v tom smyslu, že pro Marvel není další film Deadpool zrovna prioritou. Ostatně, byť občas se objeví náznaky, že Marvel trojku vážně zvažuje, tak Rob tvrdí, že ji neuvidíme dříve než za pět let.

Samozřejmě se může objevit dříve, ale bylo by to opravdu překvapením, protože zatím nemáme žádné zprávy, že by Marvel hodlal dalšího Deadpoola nabídnout v dohledné době.


Zdroj: CBR, io9, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat