Spekuluje se o tom, že se Chris Evans vrátí jako Kapitán Amerika. Co na to říká herec?

Byl by pro?

V Avengers: Endgame (2019) se Chris Evans rozloučil s rolí Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky. Ostatně, původně neměl na Endgame smlouvu, vypršela mu před ní, ale nakonec se rozhodl, že kývne na nabídku znovu si Kapitána zahrát. Ovšem, opravdu mělo jít o sbohem legendárnímu superhrdinovi. 

V poslední době se ale mluví o tom, že by mohl mít Kapitán cameo ve druhé řadě Falcon & Winter Soldier (což by rozhodně dávalo smysl poté, co Falcon dostal od Kapitána jeho štít). Je na tom něco pravdy? Skutečně je Chris ochoten se vrátit? Nevypadá to tak, protože herec na otázku, zda Endgame byla skutečně rozloučením s Kapitánem Amerikou odpověděl:

"Ano, myslím si, že ano. Byla to skvělá jízda a skončili jsme opravdu v tom nejlepším a dle mého názoru by bylo riskantní se k tomu vracet. Byla to tak skvělá zkušenost a myslím si, že by bylo lepší to tak nechat. Ne, není to těžké, ale není to ani jednoduché. Myslím si, že Kapitánová dějová linka byla obtížná, pokud jde o vhodné ukončení a domnívám se, že odvedli skvělou práci, když ho nechali [tímto způsobem] dokončit jeho dobrodružství."

Nezdá se tedy, že by se Chris hodlal vrátit, ale naděje umírá poslední a víme, že v minulosti se několikrát stalo, že si herec určitou roli nehodlal zopakovat, ale nakonec změnil názor. Jestli je oním případem i Chris, to ukáže až čas. 

První řada seriálu Falcon & Winter Soldier by měla mít premiéru letos v srpnu.

Zdroj: The Graham Norton Show/DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat