Rána pro fandy, Henry Cavill o návratu do role Supermana nejedná

Ale je tu jedna dobrá zpráva.

Před pár dny vyvolaly poprask informace, že Henry Cavill jedná se společností Warner Bros. o návratu do role Supermanam s tím, že by se zatím objevoval ve vedlejší roli ve filmech jiných postav. Více méně na tom měl být podobně jako Nick Fury nebo Hulk v Marvelovském filmovém universu. 

A byť to nebylo potvrzení pokračování Muže z oceli (2013), ve které fandové doufají, tak to vyvolalo velké nadšení. Jenže podle serveru THR není pravda, že by Warner Bros. s Henrym v současné chvíli jednalo o tom, že by si znovu navlékl kápi. 

To je špatná zpráva, tou (alespoň trochu dobrou) je skutečnost, že podle všeho o jednání Warner Bros. zájem má, což je změna postoje, který měla v minulosti, protože se šuškalo o tom, že i v případě Supermana chce společnost začít s "čistým štítem", což naznačovalo reboot nebo něco v tomto stylu. 

Ovšem, zatím není nic jistého a byť by Warner Bros. rádo Henryho zpátky, automaticky to neznamená, že k tomu dojde. Možná ano, možná ne, ale jak je vidět, situace je hodně zmatená a to co "platí" dnes, nemusí platit zítra.

Zdroj: THR, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat