Vypadá jako Kapitán, má jeho štít, ale není to Kapitán Amerika, upozornil Marvel. A dva hodně divoké vzhledy Thora

Komiksové střípky.

V seriálu Falcon & Winter Soldier (premiéra zřejmě v srpnu tohoto roku) bude k vidění také postava jménem John Walker/U.S. Agent v podání herce Wyatta Russella. A už víme, že z Johna bude chtít americká vláda udělat nástupce Kapitána Ameriky (Chris Evans). 

Tomu bude přizpůsoben jeho kostým, ale také bude mít k dispozici Kapitánův štít (jestli jde o kopii, nebo skutečný štít, to zatím není jasné). Ovšem, Marvel chce, abyste nezapomněli na to, že i když John na první pohled jako Kapitán vypadá, není to on (nebo minimálně v Marvelovském filmovém universu ne, v komiksech jako Kapitán Amerika nějakou dobu působil). To dává vědět následující video. 
Pro film Thor: Ragnarok (2017) vzniklo několik návrhů vzhledu Thora (Chris Hemsworth). Některé umírněnější, některá divočejší a podle marvelovského umělce je ten následující tím nejextrémnějším. Sám poznamenal, že je rád, že tahle vizáž nakonec vybrána nebyla, protože mu přišla "až moc" (nicméně to trochu vypadá, že se u téhle varianty tvůrci inspirovali v případě Avengers: Endgame). Andy pak nabídl další podobu Thora, která je podle něj také odvážná. Což je pravda, ale asi ne kvůli krátkým vlasům (ve filmu jsme viděli o něco delší sestřih), ale spíše kvůli "středověkému" brnění.

 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat