Thor: Love and Thunder - Ochránci zvířat by rádi, aby se z Thora stal vegan

Organizace PETA poslala dopis režisérovi.

V Avengers: Endgame (2019) nám byl představen macatý Thor (Chris Hemsworth), který stres a depresi řešil tak, jako mnozí z nás, cpal se a cpal.

Otázkou je, jak bude Thor vypadat ve filmu Thor: Love and Thunder, jestli změní své stravovací návky, ale pokud jde o organizaci PETA, která bojuje za ochranu zvířat, tak ta by hlasovala pro to, aby se stal z hlavního hrdiny vegan.

Režisérovi/scenáristovi Taiku Waititi poslala PETA vtipný dopis:

"Drahý Taiko,

jsme si vědomi toho, že máš ve svých rukách menší váhový problém a PETA je tu, aby pomohla. Jak si všichni dobře pamatujeme, Thor nabral v Avengers: Endgame pár kilo, takže otázka, která zajímavá marvelovské fanoušky napříč devíti říšemi je, jak se oblíbený bůh hromu vrátí ke své Ragnarockinové postavě v nadcházejícím filmu Thor: Love and Thunder. Doporučujeme, abyste se inspirovali v přístupu Chrise Hemswortha a zkusili zjistit, co by se stalo, pokud by se Thor stal veganem. 

Podle jeho osobního trenéra se Hemsworth stal během filmování Thora a filmů Avengers veganem a vytříbil si určitou chuť na fazole a zeleninové burgery. Možná by Thor mohl otevřít most Bifrost do našeho světa a mohl by se inspirovat Avengery, kteří se zaměřují na rostliny, Benedicta Cumberbatche (Doctor Strange) a Natalie Portman (Jane Foster) a jeho bojové brnění by mu mohlo začít sedět o trochu lépe. 

Pokud Thor bere ochranu Země vážně, pak stát se veganem dává smysl - vyškrtnutí živočišných produktů z jeho diety by mohlo ušetřit 1 000 galonů vody, 20 liber emisí oxidu uhličitého, 30 čtverečních stop lesa každý den a stejně tak životy téměř 200 zvířat ročně! To, že by se z Thora stal vegan, by mohl pomoci jednoduše vysvětlit jeho znovuzískanou fyzičku, zatímco by doma zdůrazňoval výhody diety sázející na rostliny. 

Prostě nějaké dobré jídlo ke zvážení...

S pozdravem, 

Lewis Crary
pomocný manager, [oddělení] Zvířata ve filmu & televizi
PETA"

Čtvrtý Thor bude mít po posunu premiér většiny marvelovek premiéru až 17. 2. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat