X-Men: Dark Phoenix - Kaskadér popsal děsivé zranění kolegyně

Nezní to zrovna pěkně.

Pokud je ve filmu nějaká nebezpečná scéna, obvykle se požádá o pomoc profesionální kaskadér, aby se předešlo zranění. Ale to neznamená, že se jim nemůže nic stát a bohužel k tomu nedochází úplně výjimečně.

Příkladem budiž i natáčení ne úplně oceňované komiksovky X-Men: Dark Phoenix (2019), ve které došlo k nepěknému zranění kaskadérky, která zaskakovala za Sophie Turner (Jean Grey). Situaci popsal její kolegy Jesse La Flair, který se dané scény také účastnil (zaskakoval za představitele Nightcrawlera Kodiho Smit-McPheeho):

"Záměr byl, že se budeme navzájem držet a budeme se snažit získat kontrolu jeden nad druhým, zatímco se budeme dál točit a poté spadneme ze střechy na žíněnku. Když jsme se tam poprvé vydali, což byla zkouška, tak byla podložka asi jen tři stopy od střechy. A jednoho dne přišli s tím 'udělejme z toho pád, který bude vysoký osm stop,' nebo něco takového. Udělali kamerovou zkoušky a když jsme to udělali, boom, spadli jsme dolů, bang. Dopadli jsme na podložku a ona ihned říká, 'Zlomila jsem si nohu.'... Z boty jí trčela kost."

Tedy, otevřená zlomenina, nic pěkného. Nicméně, takže je jasné, že nejmenovaná kaskadérka skončila v nemocnici. Nicméně, nejsou zprávy o tom, že by se nevyléčila, takže je snad v pořádku.


Zdroj: Corridor Crew, 20th Century Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat