Strážci Galaxie Vol 3: Ve filmu někdo umře, čtyřka není v plánu a o návrat Thanose nestojím, prozradil tvůrce

James Gunn se rozpovídal o očekávaných třetích Strážcích Galaxie.

Režisér a scenárista prvních dvou dílů Strážců Galaxie James Gunn dostal na krátkou dobu "vyhazovat" od Marvelu, takže ho DC zlanařilo kvůli svému filmu The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), ale netrvalo to dlouho a Marvel Jamese přijal zpět s tím, že dohlédne na třetí Strážce Galaxie.

O těch nic moc nevíme, ale James teď naznačil alespoň něco. V první řadě na otázku, zda někdo ve filmu zemře, odpověděl jasné "Ano". Ale je to trochu chyták, protože se tázající zapomněl zeptat na to, zda to bude někdo důležitý, takže by mohlo jít o ne úplně podstatnou vedlejší postavu. Na druhou stranu Gunn nemá problémy nechat zemřít i výrazné jedince, viz například Yondu (Michael Rooker) ve druhém dílu.

Další dotaz, který padl, bylo to, zda je tu plán i čtvrtý díl. Fanoušek upozornil na to, že Gunn měl prohlásit, že nenatočí ani dvojku a teď se připravuje dokonce trojka:

"Nikdy jsem neřekl, že nenatočím Vol 2. Od začátku jsem měl v plánu natočit trilogii, pokud jednička uspěje. Čtyřku neplánuji."

To samozřejmě neznamená, že nevznikne, do boje může být klidně povolán jiný tvůrce, nicméně by bylo těžké kráčet v Gunnových šlépějích s ohledem na to, že filmové Strážce Galaxie stvořil v podstatě o píky a také na to, že má svérázný styl režie.

Kromě toho, že James nestojí o čtyřku, tak nemá zájem ani o návrat Thanose (Josh Brolin), o kterém se občas spekuluje:

"Ne. Je tu spousta jiných příběhů k odvyprávění."

To bezesporu je. Pokud jde o třetí Strážce Galaxie, tak zatím není jasné, kdy je uvidíme, ale mluví se o roce 2022.

Zdroj: Instagram

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat