Kdo je podle tvůrce Strážců Galaxie nejlepší Spider-Man? A je nutné vidět první Sebevražedný oddíl, abyste porozuměli rebootu?

James Gunn se rozpovídal.

Tvůrce Strážců Galaxie James Gunn byl kvůli cca deset let starým vtípkům na internetu vyhozen od Marvelu a společnosti DC a Warner Bros. se chopily šance a nejdříve ho získaly pro scénář k filmu The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) a poté ho přesvědčily i k režii.

Původně se mluvilo o tom, že půjde o úplný restart značky a film nebude navazovat na Sebevražedný oddíl z roku 2016, ale postupem času se ukázalo, že určitým způsobem oba projekty propojeny budou, například se v nich objeví některé stejné postavy.

Je tak otázkou, zda je nutné znát Sebevražedný oddíl, aby si člověk naplno užil The Suicide Squad. James má na tuhle otázku jasnou odpověď, není to nutné, film bez problémů pochopíte i bez toho.

Kromě toho se Gunn vyjádřil k dlouholeté diskusi o tom, který z představitelů Spider-Manů je nejlepší. Jeho favoritem je...

"A ano, Tom Holland je vůbec tím nejlepším Spideyem." 

To je odvážná odpověď, která určitě rozvíří diskusi, takový Tobey Maguire má také hodně zastánců.

James také prozradil, který představitel Jokera ho zaujal nejvíc. V tomto případě není jeho odpověď tak definitivní jako u Spider-Mana: "Pravděpodobně Joaquin". 

Na druhou stranu, Jokera ztvárnilo několik skvělých herců a je těžké vybrat si jen jednoho z nich.

Aktuálně James pracuje na zmíněné The Suicide Squad, poté se vrátí k Marvelu kvůli třetím Strážců Galaxie.

Zdroj: Instagram, Sony Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat