Je ostuda to, co se mu stalo, prohlásil herec z Muže z oceli o Zacku Snyderovi

Nelíbí se mu, jaký potkal filmaře osud, pokud jde o DC universum.

Po natočení Muže z oceli (2013) se z režiséra Zacka Snydera stal zlatý hoch společností Warner Bros. a DC, pokud jde o jejich komiksové universum. Jeho pozice se trochu otřásla po Batman vs Superman (2016), který podle některých nebyl úplně to pravé ořechové. Následovala Liga spravedlnosti (2017), kdy se Zack vzdal režie kvůli sebevraždě nevlastní dcery.

Stále se sice podílí na DC filmech, ale už jen jako producent a jeho vliv není zdaleka tak velký, jako v minulosti. Tak trochu by se chtělo říct, že byl odsunut z výsluní a to se mnohým nelíbí. Například Michael Shannon, který ztvárnil padoucha Zoda ve zmíněném Muži z oceli, z toho rozhodně není nadšený:

"Miluji pracovat se Zackem Snyderem a myslím si, že je velmi smutné... v poslední době to měl velmi těžké. Nevím, co se stalo s celou tou DC věcí. Myslím si, že je to ostuda. Tím chci říct, jeho vize pro Muže z oceli, myslím si, že to bylo neuvěřitelné. Nevím, jak se to zvrtlo, ale je to ostuda. Nevím, co se stalo."

Těžko říct, co bylo hlavním důvodem, proč přestal mít Zack prst na tepu filmového DC universa, ale v současné chvíli se zdá, že jeho v budoucnu role už tak silná nebude. Jestli je to dobře nebo špatně, to ukáže až čas, nicméně stále pokračuje v produkci DC filmů, tím pádem nějaký vliv stále má.

Zdroj: JoBlo, Warner Bros./DC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat