Jak tráví karanténu Chris Evans alias Kapitán Amerika? A koronaviru podlehl kameraman filmu E.T. - Mimozemšťan

Jak se oblíbený herec vypořádá s omezením vycházení?

Téměř celý svět se potýká s pandemií covid-19, což kromě jiného znamená, že miliony a miliony lidí tráví většina času v bezpečí svého domova. Což pro některé není problém, ale jiní nejsou zvyklí být neustále zavření a tak se snaží nějak zabavit.

A co třeba takový Chris Evans, kterého známe jako představitele marvelovského Kapitána Ameriky? Jakým způsobem si zkracuje dlouhou chvíli?

"Většinu času trávím na zahradě se svým psem nebo v kuchyni. Můj pes je očividně v tomto případě velkým vítězem [smích]. Snažím se mít každý den nějakou rutinu. Jsem někdo, kdo preferuje být doma, takže nemám potřebu vyrazit ven každý den. Většinu svého volného času věnuji knihám a Dodgerovi (Chrisův pes, pozn. redakce). A mé návyky, pokud jde o spaní, jsou mnohem lepší. Obvykle jsem v posteli ve 21:30 a vstávám v 7:00. A to každý den. Trochu to působí jako život mnicha, ale já to tak mám rád. Výhodou je to, že nyní mám více času zorganizovat můj den lepším způsobem. Všiml jsem si, že nyní toho zvládnu mnohem víc a ušetřím cenný čas, protože nejsem neustále na cestách."

Jak je vidět, Chris není ani v běžné situaci někým, kdo vyhledává večírky a pařby v luxusních klubech, takže mu to, že tráví svůj čas se svým psem a knihami vůbec nevadí. Herec tak omezení spojená s koronavirem zvládá dobře.

Bohužel se ale objevila také smutná zpráva, jednou z obětí covid-19 je slavný kameraman Allen Daviau, který byl celkem pětkrát nominován na Oscara a to například za legendární sci-fi E.T. - Mimozemšťan (1982).

Ten vznikl v režii Stevena Spielberga, který s Allenem často spolupracoval a tak se samozřejmě k jeho odchodu vyjádřil:

"V roce 1968 jsme Allen a já společně začali naši kariéru krátkým filmem AMBLIN'. Allen byl skvělý umělec, ale jeho vřelost a lidskost byly stejně působivé jako jeho objektivy. Byl jedinečným talentem a nádhernou lidskou bytostí".

Allen zemřel ve věku 77 let na komplikace spojené s koronavirem.

Zdroj: Twitter, Cosmis Pictures (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat