Venom 2 se bude jmenovat Let There Be Carnage. Co na to říkají fandové?

Jsou spokojeni?

Už potitulková scéna ve Venomovi (2018) naznačila, že ve dvojce bude mít velký prostor Cletus Kasady alias Carnage, což je sériový vrah, ke kterému se také dostal symbiont. Ztvární ho Woody Harrelson. A konečně víme, jak se bude film oficiálně jmenovat, Venom: Let The Be Carnage.

Jde o takovou menší slovní hříčku. Pokud jste zdatní v anglickém jazyce, víte, že carnage znamená krveprolití/masakr, takže by se název dal volně přeložit jako "nechť propukne masakr", ale také jde o jasný odkaz na to, že uvidíme postavu Carnage.

A co na to vlastně říkají fandové, líbí se jim tohle jméno? Jak se dalo čekat, někteří to považují za povedenou slovní hříčku nebo "kulervoucí" název, ale jiní nadšení nejsou a zazněly komentáře ve stylu, jestli náhodou názvy nevymýšlí dvanáctileté dítě.

Ovšem, asi nejvíce se v diskusích řeší to, zda bychom se s ohledem na název mohli dočkat mládeži nepřístupného filmu. Nicméně, jednička byla přístupná od třinácti (byť se původně zvažovalo i to, že bude přístupná od 17), takže by bylo překvapením, pokud by se to u dvojky změnilo.

Premiéra je naplánována na 25. června 2021 (původně to měl být letošní říjen, ale došlo ke změně kvůli koronaviru).

Zdroj: Sony Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat