Mark Ruffalo stále chce film Hulk vs Wolverine? A objeví se Hulk v seriálu She-Hulk?

Máme se těšit na "hulkovskou" rodinu?

Hulk a Wolverine už své síly poměřili. V komiksu několikrát a dokonce jsme se dočkali animovaného seriálu. Ovšem, mnozí fandové touží po hrané podobě. A to teď není úplně nemožné s ohledem na to, že Marvel může Wolverina použít ve svých filmech poté, co Disney (vlastník Marvelu) získal společnost Fox.

A dokonce i představitel Hulka Mark Ruffalo se v minulosti nechal slyšet, že by to chtěl také vidět. Ne za každou cenu souboj těchto dvou, ale byl by rád, pokud by se tahle dvojka objevila společně hraném seriálu nebo filmu.

Když už jsme u seriálů, tak se objevily zvěsti, že by se Bruce Banner/Hulk měl ukázat v seriálu She-Hulk (jak fandové komiksů vědí, Jennifer Walters/She-Hulk je neteří Bruce Bannera, která si prošla transfúzí jeho krve). Je to možné? Co na to Mark?

"Mluvilo se o tom, že by se Banner/Hulk objevil v She-Hulk. Pokud bychom přišli s něčím dobrým, mohlo by to být opravdu zajímavé. V současnou chvíli toho není víc. Vše je to zatím v jednání."

Záleží tedy na scénáři a pokud bude Hulk do děje zakomponován dobře, pak by to mohlo vyjít. Pokud jde o premiéru seriálu pro streamovací službu Disney+, tak zatím není jasné, kdy ho uvidíme.

A co se týče setkání Hulka a Wolverina, tak nejsou žádné zprávy o tom, že by k němu mělo v dohledné době dojít, ale jednou se možná dočkáme, pokud komiksoví bohové dají.

Zdroj: Variety, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat