Upírská komiksovka Morbius a další film od Sony/Marvelu se odsouvají, Venom 2 naštěstí ne

Komiskové střípky.

Pandemie Covid-19/koronaviru způsobila mnoho problémů včetně toho, že se zastavila hromada natáčení filmů a seriálů. A bylo jasné, že to bude v některých případech znamenat odsouvání premiéry, protože pauza v natáčení povede k tomu, že se to jednoduše nestihne, případně se filmová studia budou obávat toho, že budou ještě zavřená kina nebo se do nich lidé budou bát chodit.

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL CHCE PRÝ PŘESVĚDČIT SONY KE SPOLUPRÁCI NA FILMOVÉ VERZI SPIDER-WOMAN

Zpoždění se samozřejmě týká i komiksových filmů, čehož je důkazem aktuální oznámení o přesunu premiéry sólovky "spider-manovského" upíra Morbia, která měla původně proběhnout v červenci letošního roku, ale nakonec to bude v březnu příštího roku. Nicméně, malou útěchou by mohl být další trailer, který se zřejmě objeví v rámci několika dnů.

Kromě toho bylo prozrazeno, že se další, zatím neupřesněná komiksovka, která vznikne ve spolupráci Sony a Marvelu (spekuluje se o tom, že by mohlo jít od Spider-Woman) také do kin podívá později. Původně mělo k premiéře dojít v říjnu 2021, nyní je místo data premiéry uvedeno standardní TBD (bude upřesněno).

Naopak, stresovat se (alespoň zatím) nemusejí fandové Venoma, protože komiksovku Venom 2 Sony nehodlá odsouvat a stále platí premiéra 2. října 2020 (v ČR 1. října).


Zdroj: MCUCosmic, Deadline, Sony (fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat