Black Widow: David Harbour by rád, aby byl film zveřejněn digitálně, Disney říká nehrozí, hezky půjde do kin

Představitel Red Guardiana by byl pro streamování, ale plány jsou aktuálně jiné.

Původně měla být marvelovka Black Widow uvedena do kin 30. 4. 2020 (respektive 1. 5. 2020, pokud jde o americkou premiéru), ovšem plány zhatil Covid-19 a aktuálně se tak neví, kdy se filmu dočkáme. Předpokládá se a doufá, že ještě tento rok, ovšem těžko říct, jak se bude situace vyvíjet.

A tak někteří lidé volají po tom, aby byl film místo toho nabídnut online s tím, že v případě jiných projektů k tomu došlo nebo se o tom uvažuje. Pro je i představitel Red Guardiana z Black Widow David Habour, nicméně dodal, že to není v jeho kompetenci, aby o tom rozhodoval, což je zřejmé z toho, že aktuálně se s něčím takovým nepočítá.

Naopak podle všeho Disney trvá na uvedení v kinech, což je logické, přece jen, nebyla to laciná podívaná, určitě stála více než 100 milionů dolarů a je otázkou, zda by v případě streamování dokázal vydělat částku, která by se alespoň blížila tržbám z kin.

Je ale na místě zmínit, že byť Disney počítá s uvedením v kinech, klidně může názor změnit, pokud se pandemie koronaviru bude prodlužovat.

Zdroj: CMB, News18
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat