Herec, který se mihl v několika marvelovkách, byl zatčen. Prodával léky, které měly léčit koronavirus

Tohle se prostě nedělá.

Jednou z mála dobrých věcí na pandemii Covid-19 je to, že se ukázala solidarita a dobrosrdečnost mnoha lidí, kteří se rozhodli pomáhat, jak jen to půjde. Je tu ale také opačný případ těch, kteří se snaží na koronaviru a strachu z něj vydělávat. 

Ať už je řeč o předražených rouškách a desinfekci nebo třeba snaze prodávat léky, které zaručeně pomohou (což je samozřejmě lež, protože aktuálně žádná oficiálně schválená léčba neexistuje, byť je tu pár experimentálních léků, které vypadají nadějně). 

Mezi tyhle vykuky se zařadil také herec Keith Lawrence Middlebrook. Ten na internetu nabízel léky, které měly pomoci s prevencí (což nezní nelegálně, například pokud by šlo o doplňky na posílení imunity), ovšem také léky, které se do těla zavádějí skrze injekce a mají koronavirus léčit (což by byl zázrak s ohledem na to, že vakcína údajně nebude dříve než za několik měsíců). 

A aby toho nebylo málo, tak se Middlebrook dokonce snažil získat investory, aby rozběhl společnost, která by prodávala léky na koronavirus, což už je hodně za hranou. 

Není tak divu, že si na něj došlápla FBI a Middlebrook byl zatčen s tím, že mu hrozí až 20 let ve vězení. Kolik nakonec dostane, o tom rozhodne soud.

Není to pro herce, který měl menší role hned v několika marvelovkách (Iron Man 2 , Iron Man 3 a Thor), zrovna dobrá vizitka, to je asi jasné.




Zdroj: BGR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat