Nejsilnější komiksový Hulk zřejmě hodlá zabít ostatní Hulky

Komiksové střípky.

Pokud jde o filmové universum od Marvelu, tak nám byl zatím představen jen jeden Hulk, ale v komiksovém světě je jich hromada. Například v komiksové sérii The Immortal Hulk se jich vyskytuje opravdu pořádné množství.

A tím nejsilnějším je takzvaný World Breaker Hulk, který dokáže vyvolávat svým dupnutím zemětřesení a zvládá další destruktivní kousky. Původně se zdálo, že v komiksu The Immortal Hulk bude na straně těch dobrých, ale vypadá to, že by tomu mohlo být trochu jinak.

V dílu 33 totiž bylo naznačeno, že World Breaker Hulk nemá pravděpodobně v plánu pomoci ostatním Hulkům. Ti jsou uvězněni v jakémsi myšlenkovém vězení, které ovládá záporák Xemnu. Původně to vypadalo, že je chce dostat na svobodu, ale nyní se zdá, že se pokusí udělat vše, co bude v jeho silách, aby se ostatních supersilných gigantů zbavil.

Je ovšem otázkou, zda jde o jeho vlastní rozhodnutí nebo je kontrolován někým, kdo dokáže ovlivnit mysl jiných, což by zrovna v komiksu The Immortal Hulk nebylo překvapením, objevují se v něm postavy, které tyto schopnosti mají.

Pravda nicméně bude odhalena až v dalších dílech.

Zdroj: CBR, Marvel Comics (obrázky)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat