Další rána pro fandy Marvelu, poté, co zavřel svá filmová studia, přestane vydávat komiksy

A stejně tak DC.

Kvůli pandemii koronaviru/Covid-19, která v USA nabírá na síle, se společnost Marvel rozhodla na blíže neupřesněnou dobu uzavřít Marvel Studios, které se starají o filmy a seriály. Fandové komiksových projektů ale ještě nemuseli panikařit, pořád tu měli komiksy, které jim jistě zkrátily čas.

To už ale dál neplatí. Prezident Marvel Entertainment Dan Buckley oznámil, že tento týden nevyjde ani jeden komiks ze stáje Marvelu a to jak ve fyzické formě, tak v digitální. Není jasné, zda se Marvel nerozhodne pozastavit vydávání komiksů na delší dobu, jak poznamenal sám Buckley, situace se rychle mění. Je tak možné, že příští týden se nových komiksů milovníci kreslených příběhů dočkají, ale není vyloučeno, že "utřou nudli."

A nebylo by šokem, pokud by stopka platila déle, ostatně, největší konkurent Marvelu DC údajně nebude vydávat komiksy od 1. 4. do 29. 4., alespoň ne v tištěné podobě, digitálně budou k dispozici.

Ne, že by bylo moc na výběr, společnost Diamond Comics Distributors , která se stará o distribuci komiksů jak Marvelu, tak DC (i dalších několika vydavatelství) oznámila, že přerušuje rozvoz komiksů.

Zdroj: Deseret, Marvel Studios (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat