Po Spider-Manovi i Spider-Woman, Marvel chce se Sony odstartovat další filmovou sérii

Kevin Feige by chtěl, aby Spider-Woman byla součástí Marvelovského filmového universa.

Sony a Marvel spolu dál spolupracují na filmové sérii Spider-Man. Aktuální smlouva zahrnuje třetí film Spider-Man a poté by se měl Spider-Man (Tom Holland) objevit ještě v jedné marvelovce, ale co bude pak, to není jisté. Proslýchá se, že Marvel chce se Sony natočit i další filmy Spider-Man, ale nejen to.

Podle některých zdrojů by kreativní šéf Marvelu Kevin Feige chtěl přesvědčit společnost Sony (která vlastní na tuhle postavu práva), aby společně odstartovali další filmovou sérii a to tentokrát s Jessicou Drew alias Spider-Woman, což by odpovídalo snaze Marvelu nabídnout rozmanitější postavy.

Samozřejmě bude záležet na finančních podmínkách, ty byly kamenem úrazu během jednání o dalším setrvání Spider-Mana v Marvelovském filmovém universu (nakonec se ale Sony a Marvel zvládly dohodnout), nicméně pro Sony by to bylo jistě výhodné, protože by nemuselo financovat celý film samo.

Ano, musela by se dělit o zisk, nicméně Spider-Woman je postava, která ještě v hrané podobě představena nebyla, takže není úplně jisté, že u diváků uspěje a tím pádem, pokud by tržby nebyly zrovna úchvatné, Sony by si nemuselo rvát tolik vlasů s ohledem na to, že rozpočet na film nebyl jen z jeho kapsy.

Uvidíme, jak se jednání vyvinou, ale Kevin Feige umí být přesvědčivý, takže by to vyjít mohlo.

Zdroj: Geo, Marvel Comics (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat