S*ru na vaši svobodu, vzkazuje představitelka Sansy Stark marvelovské herečce, která nebere koronavirus úplně vážně

Sophie Turner nejde pro šťavnatý výraz daleko.

Koronavirus/Covid-19 řádí po celém světě a nevyhýbá se ani hercům. A tak většina z nich bere opatření, která mají zabránit jeho šíření velmi vážně, nicméně jsou výjimky. Například Evangeline Lilly, která odmítá být se svou rodinou v sociální izolaci a nebojí se poslat své děti na gymnastický kemp. Za to si herečka vysloužila od lidí docela ráznou kritiku. A teď se ozvala i Sophie Turner, tedy představitelka Sansy Stark ze Hry o trůny nebo Jean Grey z x-menovských filmů, která rozhodnutí své kolegyně z komiksovek okomentovala velmi rázně:

SOUVISEJÍCÍ: EVANGELINE LILLY NECHCE IZOLOVAT SEBE A SVÉ DĚTI A SCHYTALA ZA TO KRITIKU

"Zůstaňte uvnitř. Nebuďte k*rva blbí. I když započítáte to, že to [udělala uvozovky prsty] ukončí svobodu... vaše zdraví. S*ru na vaši svobodu. Mohli byste nakazit jiné lidi, jiné zranitelné lidi kolem vás, když tohle uděláte. Takže zůstaňte uvnitř, lidi! Není to bezva, není to nic velkého a není to chytré [nebrat vážně koronavirus]... A navíc je tu čaj."

To je jasný odkaz na Evangeline, která zveřejnila fotografii čaje u statusu, ve kterém se bavila o koronaviru.

Ať už se přikláníte na jednu či druhou stranu, jistá je jedna věc, názor těchto dvou osobností je diametrálně odlišný...

Zdroj: EW, HBO (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat