Noví mutanti: Režisér nové x-menovky se vyjádřil k X-Men: Dark Phoenix a ne zrovna hezky

Josh Boone očividně není z filmu zrovna nadšen.

Posledním "x-mením" filmem, který vznikl pod hlavičkou Foxu (ten se později stal součástí společnosti Disney) jsou "prokletí" Noví mutanti, kteří si museli projít výraznými přetáčkami a několika změnami data premiéry. Dokonce se chvíli mluvilo o tom, že ani nepůjdou do kin, ale budou distribuováni skrze některou streamovací platformu. Nakonec to vypadalo, že se do kin dostanou a to v dubnu, ale to není moc pravděpodobné s ohledem na koronavirus.

Nicméně, režisér filmu Josh Boone se nyní vyjádřil k filmu ze stejného universa a to finančnímu propadáku X-Men: Dark Phoenix (2019) a nedá se říct, že by pronesl na adresu komiksovky zrovna milá slova:

"Podívejte, po 'Dark Phoenix' už to může být jen lepší. Není to tak, že by to vypovídalo něco špatného o lidech, kteří na tom pracovali, ale dopadlo to, jak to dopadlo. Upřímně, nyní cítím méně tlaku, než který jsem cítil [v případě prvního plánovaného data premiéry]. Protože jsme pustili náš film mnohokrát testovacímu publiku a to ho milovalo."

Josh je tak očividně nejen rád, že jeho film vyjde až po Dark Phoenix, ale také to, že se dočkal několika odsunutí premiéry s tím, že ho tak mohli vypilovat díky reakcím po několika testovacích projekcích. Nicméně, aktuálně není jasné, kdy se dočkáme uvedení.


Zdroj: CBR, Fox (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat