Iron Man 3: Představitel záporáka prozradil, jak se během natáčení zranil Robert Downey Jr.

Guy Pearce popsal nepříjemnou nehodu.

Možná to víte, možná ne, ale během natáčení filmu Iron Man 3 (2013) se zranil představitel Tonyho Starka/Iron Mana Robert Downey Jr.  Konkrétně si zlomil kotník a právě o tom se rozpovídal Guy Pearce, který ve filmu ztvárnil Aldricha Killiana:

"Robert si zlomil kotník v půlce filmu, protože musel udělat kousek, kdy seskočil z jedné plošiny na druhou a u toho být na kabelu. Chtěli to nacvičit a on na to, 'Nepotřebuji to nazkoušet.' A skočil a člověk, který držel kabel nebyl úplně připraven nebo něco takového a [Robert Downey Jr.] dopadl tvrdě a zlomil si kotník. Takže se natáčení přerušilo na 5 nebo 6 týdnů."

Bylo to nemilé, ale nakonec vše dobře dopadlo a film dorazil do kin bez zpoždění, nicméně i tak se asi Robert Downey Jr. poučil a příště nebude protestovat proti natrénování kaskadérských kousků nebo vsadí na profíka, který nebezpečný kousek udělá za něj.

Robert Downey Jr. by se měl ještě jednou objevit v roli Tonyho Starka a to ve filmu Black Widow, který bohužel nemá aktuálně kvůli koronaviru stanovenou premiéru.


Zdroj: GQ, Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat