Herec z Hellboye má koronavirus, jeho kolegyně z marvelovek nemoc nebere příliš vážně a schytala za to kritiku

Zajímavé.

Netřeba připomínat, že jsou stovky tisíc lidí z celého světa nakaženi koronavirem/COVID-19 a to včetně několika celebrit. A každý den přibývají známé tváře, které oznamují, že ani jim se nemoc nevyhýbá.

Nově to přiznal Daniel Dae Kim, kterého si můžete pamatovat z rebootu Hellboye (2019), série Havaj 5-0 a samozřejmě seriálu Ztraceni, kde ztvárnil postavu jménem Jin-Soo Kwon. Daniel na Instagramu zveřejnil video s komentářem:

"Má zkušenost v boji s koronavirem.

Ahoj všichni, včera mi byl diagnostikován COVID-19, nemoc způsobená koronavirem. Vypadá to, že budu v pohodě, ale chtěl bych se s vámi podělit o svou cestu, protože doufám, že vám to přijde informativní nebo nápomocné. Doufám, že všichni budete v pohodě a především zdraví."


Pokud jde o opatření, tak ve velkém množství zemí je buďto zakázáno sdružovat se, případně je alespoň doporučováno držet si od ostatních odstup a být v takzvané společenské izolaci. Kolegyně Daniela ze Ztracených a představitelka Wasp v Marvelovském filmovém universu Evangeline Lilly to ale zatím odmítá, což dala vědět na Instagramu.

Herečka také vysvětlila proč nechce sebe ani své děti izolovat:

"Vsadím se, že se shodneme na tom, co chceme a čemu se snažíme vyhnout a pak bychom se měli navzájem testovat, jak toho promyšleně dosáhnout. Řeším to každý den s mými blízkými a neustále zvažuji a znovu promýšlím svůj postoj. To, kde se teď nacházíme na mě působí až příliš blízce stannému právu a to z důvodu chřipky spojené s respiračními problémy. Je to znervózňující."

Samozřejmě je to její názor, ale ve světě už zemřelo přibližně jedenáct tisíc lidí, což není úplně málo. A není tak překvapením, že pokud jde o komentáře, tak to Evangeline docela schytala.

Co myslíte vy, je na místě být opatrný nebo to s opatřeními přeháníme?

Zdroj: Yahoo, ABC (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat