Loki: V seriálu zřejmě bude odkaz na Fantastickou čtyřku

Je to možné.

Je už více méně jasné, že se v seriálu Loki objeví organizace Time Variance Authority, což je skupina, která dohlíží na to, aby nikdo v minulosti, současnosti, ani budoucnosti nenarušoval časovou kontinuitu.

Ovšem, jak se zdá, tak to není vše, Loki (Tom Hiddleston) se zřejmě setká také s týmem Minutemen (neplést si se skupinou z DC komiksů Watchmen), který často s Time Variance Authority spolupracuje.

Dva herci/kaskadéři Chris Brewster a Isabelle Fretheim jsou v případě seriálu Loki aktuálně uváděni jako členové Minutemen, takže pokud nejde o omyl, bylo tímto potvrzeno, že tuhle skupinu uvidíme.

Jde o poměrně neznámou "časovou policejní jednotku", která se poprvé objevila v komiksu Fantastická čtyřka v roce 1991 a jejím tvůrcem je Walt Simonson. Je tak otázkou, jak velkou roli v seriálu sehrají, možná jim bude poskytnuto více prostoru než v komiksu, ale to zatím není jasné, nicméně by jejich přítomnost mohla zamést cestičku pro představení Fantastické čtyřky s ohledem na to, že se v jejím komiksu Minutemen představili.

Natáčení Lokiho se aktuálně kvůli koronaviru přerušilo, dál se ale počítá s tím, že se premiéra odehraje v prvních měsících příštího roku.

Zdroj: CB, Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat