Realita vs komiks, podívejte se, jak by vypadal Chris Evans jako Kapitán Amerika, pokud by byl svalnatý jako v komiksu

A obrázek lákající na sólovku "spider-manovského" upíra Morbia.

Jestli jste fandové komiksů, tak víte, že dlouhou dobu byly postavy kresleny tak, že měly s realitou pramálo společného. Zatímco dámy měly vosí pas a hrudník obvykle tak vyvinutý, že by na každém kroku přepadávaly dopředu, pánové zase byli tak svalnatí, že proti nim Arnold Schwarzenegger v době, kdy byl profesionálním kulturistou, vypadal jako vyžle.

Naštěstí se v posledních letech začali tvůrci krotit a postavy už často působí trochu víc uvěřitelně. Ale co kdyby herci měli vypadat jako jejich komiksové předlohy i pokud jde o množství svaloviny? To ukázal starý známý BossLogic. Ten nabídl obrázek Chrise Evanse jako Kapitána Ameriky, který prezentuje to, jak by musel být Chris urostlý, aby to bylo v souznění s komiksovou předlohou.

A asi se shodneme na tom, že to působí až groteskně a realita je lepší. Chris byl vždy atletický, ale kvůli roli Kapitána zabral v posilovně a měl tělo, za které se rozhodně nemusel stydět. Verze od BossLogica vypadá, že by měla problém se i rozmáchnout kvůli tomu, jak mohutný je.

V komiksu je relativně svalnatá i postava jménem Morbius, což je vědec, který se během experimentu změnil v něco, co připomíná upírá. Morbia ve filmové verzi ztvární Jared Leto, v jehož případě bylo rozhodnuto, že bude sice atletický, ale nebude to přehánět s objemem. Nicméně, o to tu teď nejde, jde tu o nový obrázek, který na film láká. Morbius by měl mít premiéru 30. 7. 2020.

Zdroj: Comic Con Magazine/Sony

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat