Marvelovská herečka si sype popel na hlavu, omlouvá se, že nebrala vážně koronavirus

Evangeline Lilly si uvědomila, že se mýlila a nebojí se to přiznat.

Zatímco většina lidí se snaží dodržovat pravidla, která mají přecházet šíření koronaviru/Covid-19, někteří lidé byli proti tomu. Například představitelka Wasp z marvelovek Evangeline Lilly, která naznačila, že nastavená opatření omezují svobodu více, než je zdrávo.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITELKA SANSY STARK SE TVRDĚ PUSTILA DO KOLEGYNĚ KVŮLI KORONAVIRU

Za to, že se odmítla "izolovat", tedy co nejméně se stýkat s jinými lidmi, si vysloužila tvrdou kritiku od "běžného" obyvatelstva i některých kolegů (speciálně pak s ohledem na to, že posílala i své děti do větších skupin). A jak se zdá, Evangeline pochopila, že se spletla. Na Instagramu napsala sáhodlouhý vzkaz, ve kterém dala vědět, že už od 18. 3. dodržuje sociální izolaci a to proto, že jde o nařízení státu, ve kterém aktuálně žije. Dodala, že když psala 16. 3. onen vzkaz o tom, že nedodržuje společenskou izolaci, pravidla byla nastavena tak, že se nesmí scházet skupiny větší než 250 lidí a poznamenala, že ona a její rodina dodržovali hygienická opatření jako časté mytí rukou. Poté, co se nařízení změnila, je samozřejmě začala dodržovat:

"PROSÍM, MĚJTE NA PAMĚTI, ŽE ODVÁDÍM SVŮJ DÍL, ABY KŘIVKA [NAKAŽENÝCH] NESTOUPALA A TO TAK, ŽE DODRŽUJI SPOLEČENSKOU IZOLACI A ZŮSTÁVÁM DOMA SE SVOU RODINOU."

Kromě toho také dodala omluvu:

"Chci nabídnou svou upřímnou a srdečnou omluvu za necitlivou, kterou jsem předvedla v mém předchozím příspěvku s ohledem na to, že utrpení a strach svírají svět kvůli COVID19. Prarodiče, rodiče, děti, sestry a bratři umírají, svět se snaží najít způsob jak zastavit tuhle velmi reálnou hrozbu a to, že jsem se následně odmlčela vyslalo přezíravou, arogantní a nesrozumitelnou zprávu. Má konkrétní a speciální omluva míří k těm, kteří jsou nejvíce postiženi pandemií. Nikdy jsem neměla v úmyslu vám ublížit. Když jsem psala onen příspěvek před deseti dny, myslela jsem, že vdechuji klid do hysterie. Nyní je mi jasné, že jsem projektovala své vlastí obavy do už takhle děsivé a traumatizující situace."

Následovalo vyjádření smutku kvůli zemřelým a také pochopení pro zdravotníky, kteří musejí neustále dělat těžká rozhodnutí. Herečka neskrývá ani obavy o malé podnikatele a rodiny, které žijí od výplaty k výplatě. Znovu pak upozornila, že dodržuje všechna doporučená opatření, ale také dodala, že bojí politické dopadu pandemie.

Skončila pak s trochou optimismu, když řekla, že se za všechny modlí a je dojata krásou a lidskostí, kterou ukázala spousta lidí v těchto těžkých čase.

Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat