Eternals: Ve velkolepé marvelovce prý bude k vidění zánik Atlantidy a odkaz na oblíbenou postavu

Možné to je.

Letošní druhou a poslední marvelovkou bude týmovka Eternals, která by měla být jednou z nejvíce bomastických podívaných, které dosud Marvel nabídl. A nově se objevily zprávy, které naznačují, že je tu další důvod, proč se na ni těšit.

Namor (zdroj: Marvel Comics)
Podle všeho by měli být Eternals odkazovat také na komiks The Fall of Atlantis. Některé zdroje tvrdí, že ve filmu bude k vidění to, jak se potopila legendární Atlantida a bude tak připravena půda pro představení dlouho očekávané postavy jménem Namor, což je syn princezny z Atlantidy a lidského kapitána (pokud vám to připomíná Aquamana, tak vězte, že Namor vznikl o dva roky dříve).

Ostatně, není překvapením, že by se Atlantida mohla v Eternals objevit s ohledem na to, že se film bude odehrávat i hluboko v minulosti. Bylo by tak snadné ukázat okamžik, kdy tahle proslulá civilizace zmizela v hlubinách.

Nicméně, zatím není úplně jisté, že budou mít Eternals premiéru 5. 11. 2020. S ohledem na to, že kvůli koronaviru byla přeložena premiéra Black Widow je možné, že by se (byť to není úplně pravděpodobné) rozhodlo o přesunutí sólovky oblíbené superšpionky na 5. 11. 2020.


Zdroj: MCU Cosmic, Marvel (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat