Hellboy: Představitel hlavní role obvinil z neúspěchu filmu fanoušky původního Hellboye

David Harbour si myslí, že ví, proč film neuspěl.

Fandové hodně dlouho volali po třetím dílu filmů Hellboy od Guillerma del Tora, ale nedočkali se. Místo toho vznikl reboot, který sliboval, že bude více hororový a drsný.

Nový Hellboy se objevil v minulém roce, hlavní roli převzal po Ronu Perlmanovi David Harbour a nutno poznamenat, že obsazení bylo obecně vcelku fajn. Ale to byla podle některých recenzentů a diváků jedna z mála dobrých věcí na filmu.

Hodnocení jsou hodně přísná a tržby 44,7 milionů dolarů při rozpočtu 50 milionů dolarů také nejsou zrovna něčím, co by tvůrce potěšilo.

Hellboyovi je vytýkáno mnohé, ovšem pokud jde o Davida, tak ten si myslí, že největší vinu na neúspěchu nenese jeho kvalita (byť si nemyslí, že je film bez chyb), ale něco jiného:

"Myslím, že jsme byli odsouzeni selhat už předtím, než jsme začali točit, protože se domnívám, že lidé nechtěli, abychom natočili tenhle film a z nějakého důvodu tu byl velký... Guillermo del Toro a Ron Perlman vytvořili tuhle ikonickou věc a my jsme si mysleli, že můžeme nabídnout nový pohled a pak se na internetu hlasitě ozývalo, 'Nechceme, abyste se [téhle látky] vůbec dotýkali.' A pak jsme natočili film, který je podle mého zábavný a myslím, že má své problémy, ale byl to zábavný film a lidé prostě byli velmi velmi proti němu a to je jejich právo, ale poučil jsem se v mnoha různých věcech."

Je pravda, že nový Hellboy nebyl tak strašný, na jedno podívaní ujde, ale kouzlo předchozích dvou filmů mu prostě chybí. A nevynahradí to ani množství krve a vnitřností.

Zdroj: CBM, Lionsgate (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat