Představitel Bonda miliony svým dětem neodkáže a krásná bondgirl popsala svůj boj s koronavirem

Něco ze světa agenta 007.

Daniel Craig si filmy ze série Bond vydělal velmi slušné peníze. Odhaduje se, že jeho jmění přesahuje 180 milionů dolarů.

Ovšem, jestli se jeho děti (respektive zatím jedno a to dcera Ella) těší, že od tatínka dostanou spoustu peněz, tak to asi nevyjde. Herec se totiž nechal slyšet:

"Nechci nechat velkou sumu budoucí generaci. Myslím si, že dědictví je něco dost nechutného. Mou filozofií je, zbavit se toho nebo to rozdat než odejdu."

Samozřejmě asi herec neutratí a nerozdá vše, ze svých skoro 200 milionů dolarů, ale zřejmě jeho potomci nemohou očekávat, že je tatínek zajistí do konce života.

Když už je řeč o Bondovi, tak jste určitě četli, že je představitelka bondgirl z Quantum of Solace (2008) herečka Olga Kurylenko nakažená koronavirem. Teď ukrajinská kráska prozradila, jak na tom je:

"P.S. Kompletně jsem se uzdravila. Abych to shrnula: První týden jsem se cítila velmi špatně a byla jsem většinou v posteli s horečkou a silnou bolestí hlavy. Druhý týden horečka zmizela a objevil se lehký kašel a cítila jsem se velmi unavena. Na konci druhého týdne jsem se cítila naprosto v pořádku. Kašel je téměř pryč, stále ráno pokašlávám, ale pak to během dne úplně zmizí! Je mi dobře! A nyní si jen užívám čas, ve kterém se zamýšlím nad mnoha věcmi a trávím čas se svým synem."

Herečka tak patřila k těm, kteří měli patrné příznaky (někteří lidé je nemají vůbec), ale ne tak vážné, aby musela být hospitalizována.

Zdroj: Saga/Daily Mail, Instagram, MGM (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat