Realita nebo zbožné přání? Robert Downey Jr. se prý vrátí k Marvelu

Že by?

Tony Stark/Iron Man v podání Roberta Downeyho Jr. v Avengers: Endgame (2019) zemřel, takže se počítalo s tím, že se herec rozloučil s Marvelovským filmovým universem. Následně vyšlo najevo, že se ještě objeví v Black Widow (film se bude odehrávat před Endgame, takže nebude potřeba přítomnost Tonyho Starka vysvětlovat), nicméně to mělo být opravdu naposledy, co si Robert tuhle roli zahrál.

Zdroj: Marvel Comics
Chvíli se pak mluvilo o tom, že by měl být jeho hlas slyšet v animovaném marvelovském seriálu What If...?, ale to bylo prozatím popřeno. Nicméně se objevily (zatím nepotvrzené) informace, že by se Robert přece jen kvůli seriálovému projektu mohl k Marvelu vrátit, ovšem nepůjde o What If...?, ale o seriál Ironheart.

V komiksu je Ironheart patnáctiletá dívka Riri Williams, která si sama postavila brnění podobné tomu, jaké má Iron Man (ovšem ukradla materiály ve škole a inspirovala se u technologií od Stark Industries, což také není úplně legální). Nicméně, její počínání zaujalo Tonyho Starka, který se rozhodl vzít si ji pod svá ochranná křídla a pomoci jí stát se superhrdinkou.

Spekulace o tom, že by měl Robert na seriálu spolupracovat se vyrojily už v minulosti a teď se vynořily znovu s tím, že se neočekává, že by se herec v seriálu objevil ve fyzické formě, ale poskytl by hlas umělé inteligenci, která by pomáhala Riri.

Nicméně, je otázkou, jak to bude s ohledem na to, že seriál Ironheart nebyl oficiálně potvrzen a navíc se teď přípravy na marvelovských projektech kvůli koronaviru zastavily, takže asi nelze čekat, že bychom se brzy dočkali potvrzení dalšího seriálu. Marvel bude mít spoustu práce dohnat časovou ztrátu u projektů, které už schválil, natož se zabývat těmi, které by byly hudbou vzdálené budoucnosti.

Zdroj: Instagram, Marvel (fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat