K nejdrsnější verzi komiksového týmu Avengers se přidávají další zajímavé postavy

Tým se rozrůstá.

V komiksovém světě už se objevila poměrně slušné množství variací týmu Avengers. A jednou z těch nejdrsnějších jsou takzvaní Savage Avengers.

Jde o tým, který byl představen teprve v minulém roce a jeho tvůrci jsou Gerry Duggan a Mike Deodato Jr. A nutno poznamenat, že tuhle grupu tvoří velcí drsňáci a drsňačky.

Konkrétně se bavíme o Barbaru Conanovi, Wolverinovi, Punisherovi, Venomovi, Elektře a Wolverinovi. A aby toho nebylo málo, tak se k nim nově přidají další zajímavé postavy a to Black Knight, nevlastní bratr Profesora X neblaze proslulý padouch Juggernaut, který, když se rozběhne, tak ho v podstatě není možné zastavit, plus ruská mutantka Magik.

To, že se připojí Black Knight (civilním jménem Dane Whitman) není šokem, jeden z nejlepších šermířů v marvelovém universu už byl v minulosti členem jiných týmů Avengers. Mimochodem, Black Knight se filmovým divákům představí v týmovce Eternals (premiéra 6. 11. 2020), kde ho ztvární Kit Harington.

Překvapením je, že se k týmu přidá Juggernaut (civilním jménem Cain Marko), který je v drtivé většině případů znázorňován jako čistokrevný padouch. Nicméně, u Savage Avengers působí i Venom, což také není žádný andílek a to platí pro Elektru. Juggernauta jsme v hrané podobě viděli a to ve filmu X-Men: Poslední vzdor (2006), kde ho ztvárnil Vinnie Jones a v Deadpoolovi 2 (2018), tam byl vytvořen kompletně digitálně. Uvažovalo se o něm také pro film X-Men: Budoucí minulost (2014), ale nakonec ho nahradil Quicksilver (Evan Peters).

Je také na místě zmínit, že dalším přírůstkem skupiny bude Magik (civilním jménem Illyana Nikolievna Rasputina), což je sestra Colossuse. Magik je mutantka se schopností teleportace a také jde o extrémně mocnou kouzelnici. Hraná podoba se objeví ve filmu Noví mutanti, který měl mít premiéru příští měsíc, ale kvůli koronaviru bude odložena. Magik ztvární herečka Anya Taylor-Joy.

Další díl komiksu Savage Avengers půjde do prodeje v červnu.

Zdroj: Marvel

Zdroj: Marvel (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat