Nezvratný osud 6: Tvůrci naznačili, o čem by mohl být další díl kultovní hororové série. A zní to hodně nadějně

Patrick Melton a Marcus Dunstan se rozpovídali o chystaném šestém filmu.

První film Nezvratný osud (2000) přišel s velmi zajímavým nápadem, který přinesl trochu potřebného nádechu originality do hororového žánru. A protože film uspěl, tak jsme se dočkali dalších čtyř pokračování. Některá byla povedená, některá až tolik ne, ale žádné nebylo finančním propadákem.

Pátý díl z roku 2011 byl dokonce s téměř 160 miliony dolarů druhým nejúspěšnějším dílem a také nejlépe hodnoceným. Je tak překvapením, že se na šestý film čeká tak dlouho.

Nicméně, v minulém roce byla konečně oznámeno, že na něm pracuje. Na starost ho dostali Patrick Melton a Marcus Dunstan, kteří se specializují na hororové scénáře, podíleli se například na několika dílech Saw.

Pánové prozradili, o čem v případě příběhu uvažují a vypadá to lákavě:

"Pohráváme se si s tím, že bychom to zasadili do světa jednotek rychlého nasazení: záchranářů, hasičů a policistů. Tihle lidé se potýkají se smrtí každý den a to v první linii a dělají rozhodnutí, která rozhodují o tom, zda budou lidé žít nebo zemřou. Spoléháme na jejich správný úsudek, expertizu a vyrovnanost. Tak proč neoperovat s tím, že se tihle lidé ocitnou v noční můře, kdy každé rozhodnutí může znamenat život nebo smrt, ale v tomto případě půjde o ně samotné? Myslíme si, že tenhle svět může být zajímavým námětem pro film Nezvratný osud a také může vést k unikátnímu zasazení, ovšem znázorněné velmi uvěřitelným způsobem."

Rozhodně je to zajímavá idea, kterou jsme ještě v Nezvratných osud neviděli a pokud se uchopí správným způsobem, tak by to mohlo fungovat. Otázkou ale je, jestli se to pánům povede. Mají na kontě některé docela povedené horory, ale také třeba Piraňu 3DD (2012)...

Datum premiéry dalšího Nezvratného osudu zatím nebylo stanoveno.

Zdroj: DigitalSpy, New Line Cinema/Warner Bros. Pictures (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat