Představitel Thanose se chce za každou cenu vrátit k Marvelu, ale jako úplně jiná postava

Modří vědí.

Josh Brolin propůjčil v několika filmech svůj hlas, pohyby a mimiku marvelovskému záporákovi Thanosovi (pouze v Avengers ho ztvárnil Damion Poitier). Ovšem, Thanos už dál nebude ústředním padouchem marvelovek. Nicméně, Josh Brolin se chce do Marvelovského filmového universa vrátit.

Je tu ale "chyták" a to, že ne jako Thanos, ale jako Cable. Toho jsme viděli ve filmu Deadpool 2 (2018) a je na místě zmínit, že se film sice inspiroval u marvelovských komiksů, ale není součástí Marvelovského filmového universa.

Josh Brolin jak Cable (zdroj: Fox)
Respektive zatím není. V lednu tohoto roku se společnost Fox, která první dva filmy Deadpool zaštítila, stala součástí Disneyho. Disneymu patří Marvel a dá se tušit, že s filmy Deadpool bude pokračovat. Tím pádem se Deadpool stane součástí Marvelovského filmového universa.

A tvůrce Deadpoola Rob Liefeld prozradil, že Josh doufá, že si roli Cable (tentokrát v plnohodnotných marvelovkách) zopakuje:

"Josh chce být znovu Cableem a čím dříve, tím lépe. Nemůže se dočkat, až bude znovu Cableem. Miluje být Cableem. Řekl mi, že rozumí tomu, jak oblíbená byla jeho role Thanose, ale ten nevypadal přesně jako Josh Brolin. To je to, co mi Josh Brolin řekl, mně Robu Liefeldovi. Řekl mi: 'Robe, když jsem se v Deadpoolovi 2 objevil jako Cable, můj telefon nepřestal zvonit.' Všechno to pro něj změnil a Josh bezesporu jednou dostane cenu za celoživotní přínos. Ten chlap je jeden z nejlepších herců."

Aktuálně není jasné, zda už dal Marvel zelenou třetímu Deadpoolovi, ovšem bylo naznačeno, že s největší pravděpodobností nedojde ke změně přístupnosti, jinak řečeno, ani třetí Deadpool zřejmě nebude pro děti. Nicméně, i když bude Deadpool 3 schválen, není jasné, zda se v něm objeví Cable. Ovšem, mohl by se objevit v jiných marvelovkách. A snad k tomu dojde, přece jen, byla by škoda Joshe nevyužít.

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat