Není jasné, kdy se znovu začnou natáčet marvelovský Falcon & Winter Soldier a Batman od DC a proč je Ryan Reynolds borec

Komiksové střípky.

Pandemie koronavidu/Covid-19 ovlivnila natáčení hromady různých projektů. A to včetně těch, které spadají pod největší hráče na komiksovém poli, tedy Marvel a DC. V případě Marvelu se zastavilo natáčení několika projektů včetně seriálu Falcon & Winter Soldier, u DC si pro změnu dává pauzu dlouho chystaná sólovka Batmana.

V případě Batmana se mluvilo o tom, že se kamery zastaví na dva týdny, ale na Twitteru aktuálně režisér Matt Reevese prozradil, že pauza bude tak dlouhá, dokud nebude bezpečné se vrátit do práce. A s ohledem na to, že v mnoha evropských zemích a také v USA se nezdá, že by měla pandemie ustupovat v rámci pár týdnů, dá se očekávat, že se štáb a herci na plac nevrátí za čtrnáct dnů.

Co se týče Falcon & Winter Soldier, tak Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier) prozradil, že neví, kdy se vrátí na natáčení. Poznamenal, že ještě není hotovo, ale dodal, že jednoduše netuší, když se znovu odstartuje.

Otázkou je, zda bude zdržení tak dlouhé, aby došlo k přesunu premiéry. Batman ji má zatím naplánovanou na 24. 6. 2021 (i když už se začalo šuškat o zpoždění), seriál Falcon & Winter Soldier by měl odstartovat už v srpnu tohoto roku. Což je stále možné (nebude uvedeno všech šest dílů najednou), ale otázkou je, kolik materiálu stačili tvůrci natočit.

Ryan Reynolds pomáhá

Když už došla řeč na koronavirus, tak ten výrazně poznamenává životy mnoha lidí. Hodně jsou zasaženi například pracovníci v pohostinství, jednoduše do restaurací nechodí hosté. Což je velký problém v USA, kde, barmani, servírky a číšníci žijí především z dýšek, která teď nedostávají. A tak se představitel Deadpool Ryan Reynolds rozhodl jim pomoci.

Ryan vlastní značku ginu jménem Aviation a z každé lahve, která bude v USA prodána online (a to do 1. května) poputuje 30 % na pomoc právě lidem v pohostinství.

Zdroj: Muscle & Fitness, Twitter (I, II)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat