Uncharted: Premiéra se opět posouvá, film se postaví proti Jackass 4

Překvapení?

Sony chystá už pořádně dlouhou dobu adaptaci svých veleúspěšných videoher Uncharted. Původně jsme se měli dočkat filmu o dospělém Nathanu Drakeovi, ale poté bylo oznámeno, že se pozornost zaměří na mladšího Nathana v podání Toma Hollanda.

A začalo to vypadat nadějně, bez ohledu na předchozí velmi pomalé přípravy se opravdu zdálo, že to tentokrát vyjde. Dokonce bylo oznámeno, že se premiéra odehraje letos 18. 12., ale to už dál neplatí. Asi vás to nezaskočí (s ohledem na to, že se to nestalo poprvé), ale start filmu se opozdí. V kinech by měl být k vidění až od 5. března 2021.

Proč došlo k přesunu, to není jasné, ale Uncharted to má ještě dobré, například film Masters of the Universe zmizel z plánu premiér společnosti Sony úplně.

Pokud jde o datum 5. 3. 2021, tak Uncharted nebude mít velkou konkurenci až na jednu výjimku, Paramount vyšle do kin čtvrtý díl série Jackass, tedy oblíbenou partičku šílenců, kteří dělají neuvěřitelné kraviny zatímco je točí kamery. A byť se plno lidí tváří, že tohle je pro ně příliš ubohá zábava, tak finanční výsledky předchozích filmů svědčí o tom, že zájem o Jackass je.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat