Natáčení sólovky Batmana je na spadnutí a x-menovka Noví mutanti rozhodně nebude mládeži nepřístupná (i když hororová ano)

Komiksové střípky.

Dlouhé roky se čekalo na film The Batman. Měnili se u něj tvůrci, měnili se u něj herci, posouvalo se datum natáčení i premiéry, plno lidí tak asi už nevěřilo, že se v dohledné době dočkáme. Ale jak víme, v posledních měsících tvůrci obsadili hromadu rolí a přípravy se rozjely naplno.

A jak se zdá, samotné natáčení už je za rohem. Představitel Gordona Jeffrey Wright totiž na Twitteru dal vědět, že dorazil na místo natáčení a brzy se "vydá do Gothamu". Je tak patrné, že by první klapka měla padnout v rámci dnů. Ostatně, premiéra není zase tak daleko, odehraje se 21. 6. 2021, takže by se opravdu mělo začít natáčet, co nejrychleji.

Horor, ale mládeži přístupný

O dlouho odkládaném filmu Noví mutanti, který je posledním x-menovským projektem, který vznikl pod hlavičkou Foxu (ten se stal součástí Disneyho minulý rok) se mluvilo jako o prvním hororovém x-men filmu. Někteří tak doufali, že bude mít přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), ale nakonec tomu tak nebude, režisér Josh Boone oznámil, že film byl vždy zamýšlen s přístupností PG-13, ne s přístupností R.

Nicméně to neznamená, že se nedočkáme hororových prvků, spoustu hororů má přístupnost PG-13 a fungují více než dobře.

Jestli to bude fungovat i v případě Nových mutantů, to se dozvíme 2. 4. 2020. A zatím si můžete užít nový trailer.


Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat