Marvelu se prý vrátila práva na Hulka a v televizní verzi Avengers: Endgame není "americký zadek" Kapitána Ameriky

Komiksové střípky.

Jak asi víte, než Marvel začal sám natáčet filmy, práva na různé postavy patřily dalším společnostem. Například na Hulka a Namora měla práva společnost Universa s tím, že Marvel může používat Hulka jako jednu z postav ve svých filmech, ale pokud by mělo dojít na sólovku, muselo by to být se souhlasem (a ve spolupráci) s Universalem.

Jak ale víme, v poslední době se Disney (vlastník Marvelu) snaží získat zpět práva na marvelovské postavy (na X-Meny, Fantastickou čtyřku, Deadpoola a další postavy získal Disney práva v minulém roce nákupem společnosti Fox) a to platí i pro Hulka (a Namora).

A podle všeho se to povedlo, server MCU Cosmic věří, že se Marvelu vrátila práva na tyhle postavy. Není jasné, zda došlo k nějaké dohodě, vypršení práv nebo je příčina někde jinde, ale pokud je to pravda, mohli bychom se v blízké budoucnosti dočkat sólovky Hulka (i když v minulosti bylo naznačeno, že s tím Marvel nespěchá) a divákům by se mohl představit také Namor.

Televizní diváci si asi neužijí pravého amerického zadku

Jedním z nejzábavnějších momentů v Avengers: Endgame (2019) byla scéna, která se točila kolem "amerického zadku" Kapitána Ameriky (Chris Evans). Asi se shodneme na tom, že je to neškodný vtípek, ale očividně ne všichni s tím souhlasí.

Objevují se zprávy, že v některých televizních verzí byla vystřiženo nejen drsnější násilí, ale také ráznější jazyk a také moment s "americkým zadkem". Protože takový neškodný vtípek by samozřejmě způsobil mladým divákům psychické problémy... Politická korektnost je někdy prostě hrozný opruz.


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat