Joaquin Phoenix vyhrál za Jokera Zlatý glóbus, ale už má plné zuby mluvení o téhle postavě

Herec není nadšený, že se diskutuje jen o téhle komiksovce.

Joaquin Phoenix předvedl v roli Arthura Flecka/Jokera excelentní herecký výkon a není tak divu, že na nedávném předávání cen Zlatý glób vyhrál v kategorii "Nejlepší herec v dramatu". Kromě toho se šušká, že je i žhavým kandidátem na Oscara.

Ale jak to tak vypadá, Joaquinovi už trochu leze na nervy pořád mluvit právě o téhle roli. Když v zákulisí Zlatých glóbů dostal (častou) otázku, jaké to bylo vžít se do postavy Arthura, jeho odpověď nebyla zrovna příjemná:

"Nemluvilo se o tom už dost? Mám pocit, že o [téhle roli] mluvím [neustále] posledních šest měsíců. Tím myslím, že mám dojem, že už jsem na tyhle otázky odpověděl. Chcete snad slyšet jinou verzi? Měl bych zkusit to trochu pozměnit nebo co bych měl dělat?"

Ouch, to asi pro novináře nebylo příjemné, když herec takto reagoval. Někdo ovšem pro něj bude mít pochopení s ohledem na to, že se Joker řeší opravdu hodně, na druhou stranu by asi měl být Joaquin rád, že se v jeho životopise objevil tak finančně úspěšný film, o kterém lidé rádi mluví i měsíce po premiéře a nezapomíná se na něj ani během udílení cen...



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat