Hawkeye: Natáčení seriálu je prý odloženo na neurčito

Fandové marvelovského lukostřelce mají možná smůlu.

Hawkeye je jediným ze zakládajících členů Avengers, který ještě nemá nebo v blízké budoucnosti nebude mít vlastní film. Nicméně bylo oznámeno, že se dočká minisérie na streamovací službě Disney+.

Poté ale vyšlo najevo, že představitel Hawkeye Jeremy Renner čelí nepříjemným obviněním ze strany své exmanželky (například měl údajně užívat drogy před jejich dítětem) a tak se spekulovalo o tom, zda to nějak nepoznamená seriál. 

Následně se objevily zprávy, že by mohl být Hawkeye přeobsazen, případně by mohla být jeho role minimalizována (a hlavní tváří seriálu by byla další verze Hawkeye), ale to se nepotvrdilo a stále se předpokládalo, že natáčení začne ještě tento rok. 

V to se věřilo ještě před pár dny, ale teď se objevila informace (kterou ovšem Marvel ani Disney nepotvrdily) o tom, že se produkce seriálu odsouvá na neurčito. 

To často znamená úplné zrušení, ale samozřejmě ne vždy, takže šance na vznik seriálu tu ještě je, ale není příliš pravděpodobné, že bychom se ho měli dočkat ve čtvrté fázi Marvelovského filmového universa, jak bylo původně v plánu.

Důvod odsunutí produkce není znám, nicméně se mluví o tom, že bude nutné natáčení některých projektů posunuto, aby se jejich příběh sladil s filmovými bratříčky. Jestli je to i případ Hawkeye, to zatím není jasné, možná ano, možná je tu jiný důvod, ale pro fandy Hawkeye asi nejde o příjemnou zprávu, ať už je příčina jakákoliv.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat