Gwyneth Paltrow nabízí svíčky s vůní její vaginy a marvelovští fandové jsou z toho mimo

No... dobře.

Tohle je téma, které je spíše vhodné do módního časopisu (?) nebo bulváru, ale o tohle vás prostě nelze ochudit. Možná víte, že představitelka marvelovské Pepper Potts Gwyneth Paltrow je expertkou na kosmetiku a módu a nabízí i své vlastní produkty.

Teď se ovšem objevil jeden, u kterého se lidé škrabou na hlavě. Je z něj zmatená i spousta marvelovských fandů, kteří se ozývají na internetu. Někteří to berou s humorem, jiní se nestačí divit.

A o co tedy jde? Svíčku s aromatem vaginy Gwyneth. Možná vám to přijde jako vtip a on to také nejdříve vtip byl, ale nakonec z žertu vznikl reálný výrobek, který je nabízen na lifestylové stránce, za kterou stojí právě Paltrow a to Goop:

"Tato svíčka začala jako vtípek mezi parfumérem Douglasem Littlem a GP (Gwyneth Paltrow, pozn. redakce). Tito dva pracovali na vůni a ona nadhodila, 'Uhh... to má vůni jako vagina' - ale vyvinulo se to v zábavnou, skvělou, sexy, krásnou a překvapivou vůni..."

Překvapivé to rozhodně je stejně tak i cena, která činí pěkných 75 dolarů (cca 1 600 korun), nicméně podle všeho to pro mnohé není problém, protože během testovacího prodeje se první várka rychle vyprodala... Pokud tedy máte zájem vyzkoušet si, jak voní hereččina vagina, musíte si počkat, než se svíčky naskladní...


Zdroj: DailyWire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat